Biolight resultat

Biolight reultat på hätar och människor (I behandling av människor kallas den ofta Biodynam men det är samma apparat)

Smärtan avtog efter 14 dagar

”I mer än tio år har jag haft problem med smärta i nacken. Jag har gått till både sjukgymnast och kiropraktor och blivit bra för stunden, men tyvärr ingen långvarig effekt.

Efter en veckas behandling med Biodynam märkte jag en klar förbättring i nacken. Smärtan avtog och efter 14 dagar kunde jag konstera att jag inte känt mig så bra i nacken på många år. Jag noterade även att kombinationen av det träningsprogram för nacken som jag fått av min sjukgymnast, tillsammans med Biodynam gav bästa effekt.

Produkten är enkel att använda och efter avslutad behandling kvarstår effekten. Det är länge sedan jag mådde så bra i min nacke som nu.”

Man 55 år

 

”Jag har använt Biodynam i samband med träning då jag har haft problem med ett knä och kraftig träningsvärk efter hård fysisk träning. Jag märker verkligen skillnad med Biodynam. Mitt knä är inte lika stelt och träningsvärken är minimal. På morgonen efter ett hårt fyspass går jag direkt upp ur sängen, till skillnad mot när jag inte använt Biodynam. Då måste jag mjuka upp benen i tio minuter innan jag kan gå normalt. Jag märker verkligen skillnad!!!”

Man 23 år

”Efter ett träningspass fick jag akut ryggsmärta och gick till naprapat som korrigerade kotorna i ländryggen. Detta har hänt flera gånger tidigare och då har det tagit ett par veckor innan smärtan släppt.

Den här gången använde jag Biodynam redan samma dag och varje dag i en vecka. Redan efter ett par dagar var jag i stort sett smärtfri. Jag passade samtidigt på att behandla nacke och axlar då dessa områden tenderar att också bli spända när ”ländryggen bråkar”. Min känsla är att hela ryggen och nacken känns mjuk, rörlig och avslappnad. Med varm hand rekommenderar jag Biodynam till alla som känner att de vill optimera sin hälsa.”

Kvinna 45 år

 

”Biolight är perfekt att använda på hästarna efter träning, om de till exempel har ömhet i ryggen släpper det jättebra tack vare Biolight. Men Biolight går även att använda före träningen eller om hästen får akut ont. Den är mycket enkel att använda och har blivit otroligt populär hos våra hästskötare. Vi hade två-tre maskiner i början, men nu har vi över tio stycken eftersom alla vill använda dem.”

STIG H JOHANSSON, DOMINANT INOM TRAVSPORT

“Biolight är den överlägset mest effektiva ljus- och massageprodukten vi har använt.”

ROYNE ZETTERMAN, SM-MÄSTARE I HÄSTHOPPNING 2013, TRÄNARE OCH UPPFÖDARE

”Vi använder Biolight både vid akuta skador och som underhållsbehandling. Vi har både sett fantastiska läkningsprocesser vid sårskador och fått ovärderlig hjälp vid led- och ligamentsproblem.”

PETER OCH GISELA JARDBY, TRÄNARE, TRAV- OCH GALOPPHÄSTAR OCH KONVALESCENTER

”Om mina hästar är ömma eller känner sig stela så använder vi Biolight. Framför allt märker jag att hästarna slappnar av och njuter av Biolights underbara effekt.”

 

 

Carinas häst och hovvård

 

 

Det finns fler fallbekrivningar på Biolights hemsida. Gå gärna in och läs där.

Copyright © All Rights Reserved